Překážky při rozlišování

překážky-mala Otevíráme roční běh setkávání pro mladé ženy od 20 do 35 let s  tématem rozlišování životní cesty. Zaměříme se na pravidla rozlišování a různé druhy překážek na této cestě, křesťanské chápání povolání, svobody i lidské křehkosti, problémy s rozhodováním apod. Nabízíme prostor pro dialog, modlitbu i individuální doprovázení. Cyklus je koncipován jako teoreticko-praktický s důrazem na hledání a rozlišování Božího působení ve vlastním životě. Důležitou součástí bude téma modlitby a jejích možností, včetně praktického vyzkoušení si různých druhů modlitby a meditace.

První víkend proběhne od 20. do 22. listopadu. Předpokládá alespoň jedno individuální setkání předem.
Bližší informace a přihlášky (do konce října) u sestry Ireny, email: karmelitky(zavináč)gmail.com, tel. 732708595

2 komentářů k příspěvku “Překážky při rozlišování”

  1. Eva Světničková říká:

    Dobrý den,
    přečetla jsem si, že se od 20.-22.11. koná 1. setkání na „téma“ – Překážky při rozlišování podmíněné dřívější konzultací. Chtěla bych se zeptat, zda je ještě možné byť i z technických důvodů – plný počet účastníků apod. – tohoto běhu ještě zúčastnit.
    Děkuji za jakoukoli odpověď.
    Světničková Ev.

  2. Administrator říká:

    Bohužel jsme si komentáře všimly až se zpožděním Ohledně přihlašování a informací o akcích komunikujeme přes email. Máte-li tedy zájem, ozvěte se na výše uvedenou emailovou adresu.
    Díky za pochopení
    sestry karmelitky

Zanechte komentář