Arbor vitae 2009

… je zážitkový kurz , jehož tématem je tentokrát ROZHODOVÁNÍ. Uskuteční se v Javorné na Šumavě ve dnech 21.-30. 8. 2009.

Arbor Vitae je zážitkový kurz o odvaze k rozhodnutí a o zodpovědnosti za ně. Účastníci se na něm zabývají procesem rozhodování, jak si proces volby případně usnadnit. Uvědomují si, co při rozhodování prožívají. Vyzkouší si nést odpovědnost za svá rozhodnutí a hledají, kde k nim vzít odvahu. …

Arbor Vitae navazuje na dlouhou řadu zážitkových kurzů konaných pod hlavičkou občanského sdružení Užitečný život. Vychází z metodiky Prázdninové školy Lipnice, k jejímž poznatkům přidáváme své vlastní více než desetileté zkušenosti ze zážitkové pedagogiky a integrace.
Program kurzu se skládá z pestré škály aktivit, od fyzicky či psychicky náročných, strategických, po tvořivé a oddychové. Programy na sebe navazují a jsou logicky provázány. Program kurzu bude intenzivní, ale nebude chybět vzájemná zpětná vazba a diskuze o prožitém, které umožní zpracovat zážitky a pocity a formulovat zkušenosti pro běžný život. Zážitkový kurz poskytuje bezpečný prostor pro ponoření se do sebe i pro otevření se světu.

viz též www.arbor-vitae.cz, či av_pozvanka

Zanechte komentář