Víkend mezi duší a duchem

Rekolekce s prvky sebepoznání osobnosti s cílem využít získaných informací k práci na sobě a k nalezení vhodných podnětů pro další sebedotváření a duchovní růst. K sebepoznání budou použity nové psychodiagnostické metody (zejm. enneagram) a v interaktivní skupinové i individuální práci nad výsledky si účastníci ověří, jak se získanými poznatky mohou dále pracovat. Důraz bude položen i na vzájemnou zpětnou vazbu mezi účastníky. Kurz se koná v exercičním domě jezuitů v Kolíně od středečního podvečera 11.5. do pátku 13.5. 2011. Doprovází psychoterapeut Michal Petr a sr. Denisa Červenková CSTF. (Zda půjde o úvodní či pokračovací kurz rozhodne převažující typ přihlášek – nezapomeňte proto uvést, zda jste již někdy absolvovali Víkend mezi duší a Duchem či nikoliv).

2 komentářů k příspěvku “Víkend mezi duší a duchem”

  1. Miriam Zindulková říká:

    Chvála Kristu!
    Chtěla bych sebe a své 2 kamarádky přihlásit na Víkend mezi duší a duchem (již minulý rok jsme se chtěly přihlásit, ale bylo obsazeno dříve, než jsme se o tom dověděly).
    Tento kurz (základní ani pokračovací) jsme ještě neabsolvovaly. Byly bychom rády, kdyby to tentokrát vyšlo.
    Více informací (jména) pošlu později.
    Předem děkujeme za odpověď.
    Miriam Zindulková

  2. Bruno říká:

    Zarazilo ma, že v katolíckom prostredí ste povolili použitie metódy eneagramu… Ide o okultnú záležitosť, pripájam jeden zaujímavý článok z Centra pre štúdium siekt.
    http://www.rozmer.sk/sk/articles/show/298

Zanechte komentář